Daily%20Grind_edited.jpg

Omdat je weet dat er meer in zit 

Klaar om trots in de spiegel te kunnen kijken? Laten we samen stappen gaan maken. Zorgen dat jij jezelf kan ontwikkelen. Op zoek gaan naar wat voor jou werkt en hoe jij de beste versie van jezelf maakt.

Lifestyle coaching va Project I

Er is geen magische pil. Geen korte weg naar vitale duurzaamheid. En wonder diëten bestaan zeker niet. Dit zijn simpele feiten. Te vaak worden er einddoelen gevormd. "Ik wil 5 kilo afvallen". Maar wat daarna? Het draait om het vinden van een duurzaam proces, werken aan solide gewoonten en weten waarom. Je realiseren dat dit proces dynamisch is en dat je daarom niet hebt gefaald na het maken van een misstap. Dit doen we op basis van vijf pijlers. Ze hangen samen en zijn elk nodig voor succes. Voor iedereen zal de aandacht over de vijf pijlers verschillen. Dit is afhankelijk van jouw doelen, jouw aspiraties. 

Educatie

Motivatie

Duurzaam voedingspatroon

Beweging

Ontspanning

DSC07586_edited.jpg

Over

Hi, ik ben Kenneth, oprichter van Project I

Project I is geboren uit een verlangen om anderen te helpen en zien slagen in hun passie. Vol energie je kunnen blijven storten op hetgeen dat jou gelukkig maakt gaat niet zonder een aantal voorwaarden. Denk aan voldoende slaap, beweging die bij jou past en voeding die je ondersteunt in je bezigheden. Zonder zal je vroeg of laat vaart moeten minderen. Om dit te voorkomen, of om juist weer vaart te gaan maken, zoeken we samen waar de balans ligt voor jou. 

Screenshot 2020-09-02 at 15.52.36.png

Leon Emmen

Vader

Fanatiek golfer 

Wat anderen zeiden