Over Project I

"Het mooiste cadeau wat je de mensen die dicht bij je staan kan geven is een leven te leiden waar je gebruik maakt van al je potentie".

Mooie quote, hè? Het klinkt zo simpel, toch? Maar wanneer je er misschien dieper over nadenkt besef je je dat het allesbehalve simpel is. Jouw potentie is namelijk volledig anders dan die van elk ander persoon. Dat maakt het misschien lastig, maar dat maakt ons ook uniek! En de zoektocht naar wat jou uniek maakt is een van de  mooiste die je kan maken. Echter, te vaak raken we verstrikt in onze dagelijkse bezigheden. Onze focus is vooral naar buiten gericht,

onze aandacht wordt opgeëist door werk, vrienden, familie, etc. Daarna vallen we o zo gemakkelijk terug in oude patronen. Om vervolgens onszelf een gebrek aan wilskracht te verwijten. 

 

Project I gaat over meer grip krijgen op het meest belangrijke project in je leven: jijzelf. Dat betekent niet dat er nu iets mis met je is, absoluut niet, maar je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Het gaat om willen blijven leren, jezelf willen blijven uitdagen. Dat af en toe terugvallen een kans is om je huidige gewoonten te evalueren in plaats van het te beschouwen als een gebrek aan wilskracht.