top of page

Coaching

Op maat gemaakt

Het probleem...

Herken je je in een van de volgende stellingen?

"Ik loop vast en kom er zelf niet uit. Adviezen genoeg, maar wat wil ik zelf nou echt?"

"Ik wil aan mezelf werken, mezelf beter leren kennen, zodat ik een fijnere ouder/echtgenoot/collega kan zijn.' 

"Ik heb het idee dat er meer in zit, maar het komt er niet uit."

"Ik ervaar stress en wil er graag eens met iemand over praten die het concreet aanpakt."

"Ik wil sparren met iemand, want ik wil groeien." 

Het coachingstraject
jay-mantri-TFyi0QOx08c-unsplash.jpg

Nadat we elkaar gesproken hebben via eventueel een video call maken we kennis tijdens de intake. Afhankelijk van jouw hulpvraag bepalen we dan een richting en een initiële termijn. Ik hou er namelijk van om naar een punt toe te werken. Zo weten we beide waaraan we beginnen en waar het traject eindigt. Verlengen kan natuurlijk daarna bij de juiste klik altijd. We zien elkaar gemiddeld eens per twee weken voor 90 minuten. Daarnaast ben ik voor je beschikbaar via de telefoon/whatsapp. Zo houden we de lijnen kort en open. 

De investering varieert per traject en is bespreekbaar. Om toch een beeld te geven: een intake plus daarop volgend 6 gesprekken kost 900e excl. btw. 

Meer over mijn aanpak bespreek ik graag met je tijdens een telefoongesprek of video-call. 

 

Ik kijk er naar uit je te spreken!
 

Nutrition programme

Naast 1-1 coaching bied ik een interactief groepsprogramma aan dat inmiddels bij verschillende sportscholen dan wel CrossFit boxen draait. Tijdens het nutrition programme zien we elkaar vijf keer (drie keer op locatie, twee keer online) en leer ik je de basiselementen van een gezonde leefstijl. We besteden aandacht aan wat voeding voor je kan doen als het gaat om je gezondheid maar ook als het gaat om (sportieve) prestatie. Daarnaast verdiepen we ons in slaap: hoe slaap werkt en hoe we deze kennis in ons voordeel kunnen gebruiken. We sluiten af door te kijken hoe ons gedrag ontstaat, zowel onbewust als bewust gedrag. Je bewust worden van onbewust gedrag is namelijk cruciaal wil je dingen veranderen. 

henry-dick-5IvXBRQvfZo-unsplash.jpg
bottom of page