top of page
Surfers at the Beach

Summer is coming

Let's get ready for the summer of 2024!

Waarom?!

Nou, om die vraag te beantwoorden, wil ik graag mijn jaarlijkse gezondheids- en fitnessreis met je delen. Gedurende elk jaar, van november tot en met februari, omarm ik bewust een kleine calorieoverschot om verschillende redenen:

  • Tijdens het feestseizoen, met inbegrip van vakanties zoals Sinterklaas en Kerstmis, wil ik me niet te druk maken om calorieën;

  • De winter is een tijd waarin we ons minder druk maken over het hebben van een strandlichaam, waardoor ik wat minder focus leg op uiterlijke doelen;

  • Deze periode is toegewijd aan het opbouwen van kracht en spiermassa. Het is belangrijk voor mij om voldoende energie te hebben voor intensieve trainingen en een effectief herstel van mijn spieren.

 

Naarmate januari ten einde loopt, begint het te kriebelen om mijn fitnessroutine nieuw leven in te blazen. De dagen worden weer langer en dat motiveert me om mijn gewoonten aan te passen. De lente en zomer staan voor de deur en dan richt ik me op gewichtsverlies. Ik pas mijn dieet aan om een calorie-tekort te creëren en ik pas mijn training dienovereenkomstig aan. Deze fase duurt ongeveer twee maanden en heeft als doel om 3-4 kg gewicht te verliezen. Als alles volgens plan verloopt, voel ik me zelfverzekerder en vol energie (klaar om weer naar het strand te gaan!).

Ik deel dit met je omdat het vasthouden aan dit patroon niet altijd even makkelijk is. Er zijn uitdagingen zoals werkstress, momenten van onvoorbereidheid, af en toe wat luiheid, sociale druk en de sleur van de dagelijkse routine die ons van ons doel kunnen afleiden. Misschien herken je soortgelijke situaties of weet je niet goed waar te beginnen. Als dat het geval is, sta ik klaar om je te helpen.

Wat ik heb gemerkt, is dat het gemakkelijker wordt om je aan deze gewoonten te houden als je iemand hebt om de reis mee te delen. Het hebben van een vriend of collega die je verantwoordelijk houdt (en vice versa) kan enorm motiverend zijn. Dat is wat ik hier probeer te faciliteren. Op 17 februari van 14:00 tot 17:30 zal ik een presentatie houden om ons op gang te helpen. De onderwerpen van deze presentatie zullen onder andere het beheren van je calorie-inname, het juiste voedingspatroon voor spierbehoud, realistische doelen stellen voor gewichtsverlies en het aanpassen van je trainingsroutine omvatten. Voor deze acht weken zullen we persoonlijke doelen stellen en kleine groepen vormen. Tijdens deze periode zal ik er zijn om te begeleiden, vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. 

Surfers at the Beach

The fundamentals

Project-i_Icoon_Motivatie.png
Motivatie
Project-i_Icoon_Ananas.png
Voeding
Project-i_Icoon_Slaap.png
Slaap
Project-i_Icoon_Sport.png
Beweging
Project-i_Icoon_Habits.png
Gewoonten
202108_UnScared_082844_D850_DSC_6149.jpg
IN HET KORT

Doe mee met mij en de andere deelnemers aan een programma van 8 weken!

  • Live masterclass op 17 februari bij UnScared

  • Persoonlijke doelstellingen

  • Kleine support groups

  • Privé WhatsApp-community voor moeilijke momenten

  • Investering: 99 euro (exclusief BTW)"

bottom of page